Caută
Close this search box.

Doi italieni au plecat în călătorie spre insula Lampedusa, pe care o credeau marginea… discului Pământului

Lampedusa

Credeţi – nu credeţi, un cuplu de italieni a plecat din Veneția, dorind să ajungă pe Lampedusa. Insula este situată între Sicilia și Africa de Nord. Acolo credeau ei că ar fi marginea discului planetar. Pentru aceasta, și-au vândut inclusiv mașina!

Cei doi au plecat din Veneția și au plănuit să ajungă pe Lampedusa, o insulă situată între Sicilia și Africa de Nord, acolo unde credeau ei că ar fi marginea discului planetar.

Conform indy100, cei doi și-au vândut inclusiv mașina, pentru a își putea finanța expediția, însă lucrurile nu prea au mers conform planului. Ei au plănuit să plece din Termini Imerese, un orășel din nordul Siciliei, pentru a ajunge în Lampedusa.

Pentru ca întreaga situație să fie și mai ironică, din perspectiva teoriei conspirației, în care credeau, cei doi s-au folosit de o busolă, pentru a putea naviga pe mare.

Până la urmă însă cei doi s-au pierdut pe mare și n-au mai ajuns pe Lampedusa. În loc, au ajuns pe o altă insulă, Ustica, aflată la doar 200 de kilometri distanță pe mare de Sicilia.

Conform directferries.co.uk, călătoria din Sicilia până în Ustica durează în jur de o oră și jumătate. Cei doi au aflat unde se află de la oficiul maritim de pe Ustica, iar apoi au fost plasați în carantină, în contextul pandemiei de coronavirus.

Aventurile lor nu s-au terminat nici după acest episod – cei doi au încercat să fugă din carantină de două ori, înainte să renunțe și să accepte să rămână în izolare. Ulterior, au decis să revină acasă și să își reia expediția cu o altă ocazie. Bună dimineaţa, bine aţi revenit la realitate. Sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri