Caută
Close this search box.

Două cadavre găsite pe câmp! Polițiștii sunt șocați

Doi morţi şi un rănit au fost găsiţi pe un câmp din judeţul Arad. Se pare că este vorba despre migranţi. Când au fost descoperiţi doi dintre ei erau deja morţi, iar al treilea avea răni de cuţit şi a fost transportat la spital. Aceștia ar fi provenit din Afganistan, iar autoritățile au fost alertate de cel rănit. Conform ziaredearad.ro, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au deschis un dosar.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, citați de ziarele locale în cazul celor trei migranţi găsiţi pe câmp lângă Şagu, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii de omor calificat şi tentativă de omor. Potrivit primelor cercetări, se crede că decesul celor doi migranţi şi rănirea gravă a celui de al treilea a intervenit în urma unei răfuieli survenite între două grupuri de miganţi ilegali.

Purtătorul de cuvânt al SCJU, Simina Roz, a declarat că starea celui de-al treilea afgan, cel care a supraviețuit este una bună.

„Un bărbat de origine afgană a ajuns la spitalul nostru cu plăgi multiple prin înjunghiere. Acesta a fost operat de urgenţă de către medicii chirurgi de gardă, iar în momentul de faţă este conştient, în stare stabilă şi se află sub supraveghere medicală pe Secţia Chirurgie”, a spus Simina Roz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri