Caută
Close this search box.

Echipa de șoc s-a întors la celebra emisiune după 2 săptămâni de carantină și un caz de Covid confirmat

Șerban Huidu a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Din fericire, a câștigat lupta cu virusul, iar miercuri, 2 decembrie, a reapărut la Prima TV.

Șerban Huidu, Codruț Kegeș, zis Dezbrăcatu’, și Ioana Petric, echipa emisiunii de divertisment Cronica Cârcotașilor, au lipsit de pe post de la jumătatea lunii noiembrie.

“Suntem în carantină. Carantina există și face parte din măsurile de combatere a pandemiei”, mărturisea Șerban Huidu, pe 14 noiembrie, fără să precizeze dacă este sau nu infectat cu noul coronavirus.

Pe 2 decembrie, misterul a fost, însă, deslușit. Șerban Huidu a reapărat pe post, la Prima TV, iar în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor a confirmat că a fost infectat cu COVID-19.

“Da, am avut Covid. Și acum au trecut două săptămâni și am venit să donez sânge”, a spus Șerban Huidu.

Șerban Huidu, atac la sistemul medical din România, în plină pandemie de COVID-19

În aprilie, Șerban Huidu ieșea din nou în evidență cu o postare acidă la adresa sistemului medical din România, în contextul pandemiei de COVID-19.

La momentul respectiv, el scria că sistemul medical a fost clădit pe “cumetrii” și “rezultatele” le vedem cu toții. Totul ar fi devenit, în opinia lui Șerban Huidu, “o pușculiță pentru partide și politicieni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri