Deputatul USR Emanuel Ungureanu a comentat demisia premierului Ludovic Orban, afirmând că ”a plecat catastrofa, Ludovic Orban, un monument de aroganţă şi atotsuficienţă”.

Ungureanu spune că aşteaptă de la PNL un ”nume greu, serios, ca prim-ministru, de la Ilie Bolojan în sus”. ”Vrem să fim parteneri la guvernare cu un PNL responsabil”, susţine Ungureanu, adăugând că ”cu guvernarea la birt, se prăbuşeşte ţara”.

”A plecat catastrofa, Ludovic Orban, un monument de aroganţă şi atotsuficienţă. Sub Orban s-a furat masiv în timpul pandemiei, Tătaru a numit şefi de pompe funebre la şefia spitalelor, s-a refuzat testarea masivă, s-a împânzit aparatul administrativ de analfabeţi de la PNL, amante şi pile, PNL s-a umplut de pesedişti care au votat legile anti justiţie ale lui Dragnea, au basculat 120 de primari pesedişti şi i-au vopsit în galben, şi-au bătut joc de Vlad Voiculescu, pe care l-au împiedicat să ajungă viceprimar”, a scris pe Facebook Emanuel Ungureanu.

Acesta aşteaptă ”un nume serios” de la PNL.

”Sper ca PNL să vină cu un nume greu, serios, ca prim-ministru, aşa cum am spus aseară, de la Ilie Bolojan în sus. Vrem să fim parteneri la guvernare cu un PNL responsabil. Gata, cu guvernarea la birt, se prăbuşeşte ţara”, a mai scris Ungureanu, conform News.ro.

Premierul Ludovic Orban a anunţat luni că îşi depune mandatul de prim-ministru. El a afirmat că negocierile care vor urma trebuie să ducă la un Guvern de centru-dreapta. Orban şi-a exprimat convingerea că în viitoarele negocieri PNL va fi capabil să dea premierul şi să constituide coloana vertebrală a viitorului Executiv.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că nu există un câştigător al alegerilor parlamentare, că PNL şi USR au obţinut mai multe voturi decât în 2016, concluzia sa fiins că centru-dreapta are peste 50%, iar PSD poate să rămână în afara deciziei politice.

192 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here