Caută
Close this search box.

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a avut contracte cu Primăria Sectorului 1

flavia teodosiu

Afacerile dezvoltate de fostul primar PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, sunt foarte complicate şi au legătură inclusiv cu Liviu Dragnea şi cercul său de interese.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a publicat pe contul sau de Facebook, un document privind plăţile făcute de Primăria Sectorului 1, către mai multe cabinete de avocatură, în perioada anilor 2016 – 2020.

Printre avocații care au avut contracte cu instituția se numără și avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, care ar fi încasat suma de 574.000 de lei.

Clotilde Armand publică acest document în contextul în care Flavia Teodosiu a inițiat o petiție online de demitere a primarului.

„Avocata lui Liviu Dragnea mi-a cerut demisia din funcția de primar. Și unde a comunicat domnia sa acest lucru dacă nu în publicația unui fost acționar al firmei de salubrizare care continuă să-și bată joc de cetățeni și de autoritatea locală”, scrie Armand.

După publicarea postării, avocata Flavia Teodosiu a postat un mesaj, în care arată că petiția a fost făcută în calitate de cetățean, nu de a avocat al unei perosoane. Reacția acesteia, la finalul articolului.
„Lucrurile încep să devină tot mai clare”, spune Clotilde Armand, arătând că „avocata lui Liviu Dragnea mi-a cerut demisia din funcția de primar. Și unde a comunicat domnia sa acest lucru dacă nu în publicația unui fost acționar al firmei de salubrizare care continuă să-și bată joc de cetățeni și de autoritatea locală.

Stimată doamna avocat, va promit că situația acestor gunoaie lăsate intenționat pe străzile Sectorului nostru va lua curând sfârșit. Cetățenii nu merită să fie victimele unui fals război între prestatorul de servicii de salubrizare care forțează nota și modifică tarifele după cum dorește și autoritatea locală. Cetățenii vor să fie curat pentru că plătesc enorm de mulți bani pentru acest serviciu. Și vom rezolva situația. Deja a început să se ridice gunoiul.

Îmi dau seama că am deranjat niște grupuri de interese care erau abonate la banii publici ai primăriei. Și dacă tot discutăm de legi și respectarea acestora eu voi prezenta acum cetățenilor din Sectorul 1 câți bani a încasat avocata lui Dragnea de la Primăria Sectorului 1 pentru servicii juridice. În condițiile în care primăria are departament juridic și juriști. Așa, în numele transparenței.

* În acest tabel regășiți sumele acordate de Primăria Sectorului 1 pentru toate casele de avocatură.

LE.:Nu-mi dau nici o demisie. Îi voi face pe cei responsabili de această situație să răspundă în fața Justiției.”

Reacția Flaviei Teodosiu:

„Doamna Primar,

Ați postat un tabel din care rezultă că am încasat în 10 ani sume de bani dintr-un contract legal încheiat cu Primăria Sectorului 1. Bravo. Mie mi-a încetat contractul cu primăria sectorului 1 în mandatul dlui. Tudorache. Dar, pentru acești bani, am prestat activitatea profesională aferentă. În ceea ce privește petiția on line, această fost inițiată în calitate de CETĂȚEAn AL SECTORULUI 1. Nu de avocat al vreunei persoane sau în calitatea mea de avocat. Al oricui, indiferent de culoarea politică a respectivului client.

Aștept să soluționați problema gunoaielor. Din sectorul 1. Nu de altă, dar chiar nu am de gând să adopt un șobolan din sectorul 1, chiar dacă sunt fun al filmului animat Ratatouille. Problema pe care o aveți cu Romprestul este una pe care o soluționați adresându-va instanțelor de judecată. Nicidecum pe facebook și nici punând cetățenii sectorului 1 dar și mediul înconjurător într-un pericol sanitar major.”

flavia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri