Caută
Close this search box.

Floricica Dansatoarea a luat amendă pentru că a participat la o petrecere fără distanţare

floricica dansatoarea
Floarea Dragomir, cunoscută ca Floricica Dansatoarea, a fost amendată după ce a participat la o petrecere, încălcând astfel restricțiile sanitare.
„Să vă fie rușine la toți polițiștii că eu v-am iubit și v-am respectat”, a spus apoi Dragomir, pe Facebook.
Polițiștii din Capitală au anunțat aplicarea unor amenzi, după o petrecere organizată în plină pandemie. Floarea Dragomir a făcut live pe Facebook, de la petrecere, și polițiștii s-au autosesizat. Ea are 243.000 de următori pe Facebook.
„În data de 26.12.2020, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 4 Poliție s-a sesizat din oficiu, în urma unei postări în mediul on line, cu privire la desfășurarea unui eveniment privat.
Au fost identificate persoanele care l-au organizat, fiind sancționate contraventional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, fiind desfășurate activități în vederea identificării tuturor participanților”, a anunțat Poliția Capitalei.
Floarea Dragomir a reacționat furioasă, tot pe Facebook.
„Am venit la Carmen Făcăleaţă acasă, aseară, a făcut un live, a dat drumul la muzică, nu am făcut mult. Și ce credeți, astăzi m-a căutat poliția, oameni buni. Că de ce au fost oameni, am fost șapte persoane.
Vrea să ne dea amendă, mie. Păi de ce să-mi dea amendă mie? Eu n-am de unde să plătesc amenda, sunt supărată, sunt vai de capul meu. Poliția vine la mine, că dansez, eu sunt o fată amarâtă.
(…) Poliția să se ducă la parlamentari, nu să mă caute pe mine! Să vă fie rușine la toți polițiștii, că eu v-am iubit și v-am respectat”, a mai spus Floricica Dansatoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri