Caută
Close this search box.

Fostul primar PSD, Dan Tudorache, a construit gărduleţe de 8,8 milioane de euro

dan tudorache

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dat publicității noi date despre cum au fost cheltuiți banii publici, de către fosta administrație PSD de sector, condusă de Daniel Tudorache. Ea a anunțat că zeci de milioane de euro au fost achitate, prin complicitatea unor funcționari, pentru produse achiziționate la suprapret.

„Am analizat azi contractul-cadru pentru băncuțe și gărdulețe, contract realizat de fosta administrație. Va prezint câteva cifre pentru aceste investiții inutile:

– Garduri 8.8 mil E
– Bănci 1.2 mil E
– Coșuri gunoi 0.8 mil E
– Stâlpi parcaje 0.2 mil E
– Panouri protecție stradal școli 0.12 mil E
————————————————
– Cheltuieli angajate 11.1 mil E
– Plătite (conform ADP S1) 8 mil E
– Rest de plata 3 mil E

Toate acestea în condițiile în care în Sectorul 1 sunt multe străzi de pământ, care necesită investiții urgențe.

PS: Voi reveni zilele viitoare și voi prezența cetățenilor (dar și procurorilor) cum o mare companie abonată la bani publici în Sectorul 1 a încercat să ne factureze recent servicii la suprapret. Așa… niște zeci de milioane în plus. Prin complicitatea unor funcționari publici din primărie”, a anunțat Armand, pe Facebook.

DNA i-a deschis recent dosar penal fostului primar Daniel Tudorache (PSD), în urma unel plângeri înaintate de Clotilde Armand. Fosta soţie a lui Tudorache a garantat cu trei imobile în valoare de un milion de euro, pentru cauțiunea instituită de DNA, pe numele lui Tudorache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri