Caută
Close this search box.

FOTO. Revoluție în Masoneria Română: Cine e noul Mare Maestru! Fostul lider, “ars între coloane”

Fenomenul Masonic trezește mereu interes, este învăluit mereu în mister. S-au scris foarte multe pe marginea acestui subiect, iar din luna aprilie, de când a început scandalul dintre medicul Radu Ninel Bălănescu, fostul Mare Maestru, și contestatarii săi, au curs râuri de cerneală.

Până la urmă, s-a făcut lumină. Fostul Mare Maestru al MLNR, Radu Bălănescu, a fost înlocuit cu eminentul om de cultură Manole Iosiper (foto principal0, în vârstă de 82 de ani, conform FANATIK.RO.

Manole Iosiper, ales Mare Maestru al Masoneriei Române, cu 95% dintre voturi! Bălănescu, „ars între coloane”

Radu Ninel Bălănescu a fost învinuit de fraudă, de excluderea ilegală a mai multor Masoni, de abuz și de înșelăciune! S-a întâmplat pentru prima oară în România ca un Mare Maestru să fie înlocuit în urma unor asemenea acuzații grave.

Medicul Radu Ninel Bălănescu (sursa știrile Kanal D)
Medicul Radu Ninel Bălănescu

În luna aprilie a anului viitor, 2021, Masonii români regulari (recunoscuți de Marea Lojă Unită a Angliei și nu numai) își vor alege Marele Maestru pentru o perioadă de cinci ani.

Până în acel moment, omul de cultură Manole Iosiper a fost desemnat, cu un vot de peste 95%, drept Mare Maestru Pro Tempore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri