Caută
Close this search box.

FOTO. Un mare jurnalist sportiv a plecat dintre noi, răpus de Covid

Doliu și durere fără margini în lumea presei și a sportului din România.

Răzvan Tomescu (53 de ani), vechi și foarte apreciat jurnalist sportiv, cu experiență de 28 de ani la Radio România Actualități, a murit vineri, 4 decembrie, din cauza Covid-19, fiind internat la Spitalul Municipal din București, în urma unei recente infectări cu noul coronavirus.

Site-ul Radio România Actualități a anunțat, vineri, greaua pierderea a bunului și îndrăgitului colegul Răzvan Tomescu, jurnalist care a relatat de la nu mai puțin opt ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă sau de vară.

Din nefericire, reputatul gazetar a pierdut lupta cu Covid-19.

”Nu-mi vine să cred, nu se poate! Tom era internat de o săptămână. A avut, din păcate, forma cea mai agresivă, a purtat mască de oxigen din prima zi de spitalizare”, a povestit, vizibil marcat, Cătălin Cârnu, unul dintre colegii din radio ai lui Răzvan Tomescu.

Răzvan Tomescu este singurul jurnalist român de radio care a fost prezent la opt ediții ale Jocurilor Olimpice, șase de vară și două de iarnă. Ultima mare competiție unde a comentat a fost Wimbledon 2019, atunci când Simona Halep a câștigat trofeu.

Vestea tragică a morții comentatorului vine la doi ani distanță după ce un alt mare nume de la Radio România Actualități s-a stins din viață. În decembrie 2018, la vârsta de 51 de ani, a murit Mugur Corpaci. Acesta a stat în comă aproape cinci săptămâni, după ce a suferit un atac vascular cerebral.

Mesajul colegilor de la Radio România Actualități

„Răzvan Tomescu de la Redacția Sport a încetat din viață, la 53 de ani. Colegul nostru, de la Redacţia Sport, Răzvan Tomescu, a încetat din viaţă, astăzi, la vârsta de 53 de ani, la Spitalul Municipal din Bucureşti, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Este singurul ziarist de Radio din România care a relatat de la opt ediţii ale jocurilor olimpice de iarnă sau de vară. Pe lângă activitatea sa jurnalistică, a jucat polo în Liga Întâi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri