Caută
Close this search box.

Fuego, ode lui Adrian Năstase. „Erou, intelectual rasat, luptător pentru păstrarea identității naționale, demnitatea îi este carte de vizită”

fuego

TVR îi înalță adevărate ode lui Adrian Năstase, unul dintre invitații emisiunii „Drag de România mea!” din acest week-end. Năstase, fost premier condamnat la închisoare în două dosare penale, va primi și un premiu din partea lui Fuego, realizatorul emisiunii de pe TVR.

”Domnul Adrian Năstase este un important om politic și de cultură al României, pedagog de drept internațional, cu o carieră didactică încununată de succes, de aproape 30 de ani, erudit, cu o capacitate incontestabilă, cu o vastă cultură strânsă în ani de pregătire, de studiu intens și de dragoste față de sublim și față de lucrurile cu adevărat importante în viață.

Fost prim ministru al României, șef al diplomației, un luptător pentru păstrarea identității naționale, realizând numeroase performanțe în plan cultural, peste 23 de muzee, numeroase volume publicate și proiecte care vor rămâne în timp.

Un diplomat prin excelență, un intelectual rasat, care-a dovedit că arma cea mai de preț a unei atitudini este eleganța. Demnitatea îi este carte de vizită, iar pregatirea sa, pe mai multe zone de interes, de la arte vizuale la istorie, de la drept la beletristică, până la relații internaționale și, nu în ultimul rând, politică, descrie o personalitate complexă”, se arată într-o postare pe Facebook a contului emisiunii ” Drag de România mea!”, de la TVR.

Și pe site-ul TVR este menționat că ”vă propunem o ediție senzațională, o veritabilă gala a excelenței, cu nume de referință, cu performanțe notabile, cu eroi pe care se merită să-i ascultați și să-i aplaudați pentru performanțele lor culturale…

Exclusivitatea ediției o reprezintă prezența în platou a lui ADRIAN NĂSTASE. Pedagog de drept internațional, cu o carieră didactică încununată de succes, fost prim-ministru al României, șef al diplomației şi un luptător pentru păstrarea identității naționale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri