Caută
Close this search box.

Gabriela Firea a fost desemnată de PSD ministrul Dezvoltăriii

gabriela firea

Gabriela Firea a fost desemnată ministru al Dezvoltării, pe lista cu care PSD va merge la Palatul Cotroceni, în încercarea de a-și impune propriul guvern, a anunțat Antena 3. Ministrul Dezvoltării este cel care decide cum se distribuie fondurile guvernamentale către administrațiile locale.

Firea l-a atacat dur pe Florin Cîţu, propus prim-ministru de PNL.

„Trei motive pentru care Florin Vasile Cîţu NU trebuie să ajungă prim-ministru:

1. Consideră că Sănătatea și Educația nu reprezintă o prioritate națională;
2. A înglodat România în datorii pentru 100.de ani, cu împrumuturi de 1.000 de euro/secundă;
3. După ce a scutit de taxe de miliarde băncile și corporațiile din energie și asigurări, a zis că nu mai sunt bani pentru alocațiile copiilor și pentru pensionari!

Dar lista este mult mai lungă!

Cu Cîţu ministru al Finanțelor, România a avut printre cele mai mari căderi economice din Europa, iar sprijinirea firmelor românești prin IMM Invest a fost un dezastru total! Și să nu uităm că atunci când lucra în sistemul bancar, Florin Cîţu a încercat să facă speculații valutare în detrimentul monedei naționale. Doar din acest motiv, nu ar mai fi trebuit să ocupe niciodată o funcție publică în statul român, cu atât mai puțin pe cea de prim-ministru!”, a scris Firea, pe Facebook.

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a anunțat la Antena 3 că pesediștii se vor bate „până la ultima picătură de sânge” pentru a-l instala pe Alexandru Rafila că premier.

„Ne vom bate până la ultima picătură de sânge să-l determinăm pe domnul Iohannis să respecte votul românilor. Vom discuta mâine, acestea nu sunt doar declatii. Vom discuta mâine cum să-l determinăm pe președinte să-l accepte pe pe candidatul nostru, domnul Rafila”, a declarat Firea, la Antena 3.

„Sper ca Iohannis să nu mai continue să ignore votul românilor, are câteva zile la dispoziție să se răzgândească și sper că până săptămâna viitoare o va face și va accepta propunerea noastră”, a mai spus Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri