Caută
Close this search box.

Gabriela Firea: ”Dacă Iohannis va da guvernarea PNL ar fi un act de trădare! PSD a câștigat alegerile”

gabriela firea

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, susține că președintele Klaus Iohannis trebuie să ofere mandatul de premier celor de la PSD, asta pentru că social-democrații au câștigat alegerile.

”Programul de guvernare al PSD este singurul care a convins, este singurul program care a intrat în toate detaliile și a prezentat măsurile imediate pe care le vom adopta imediat după ce vom prelua guvernarea.

La alegerile locale am avut un soi de naivitate să avem încredere oarbă în organizatorii alegerilor, iar numărătoarea paralelă a fost doar o operațiune de preluare a datelor de la AEP. A fost o mare eroare! Acum ne-am întors la clasicul sistem de numărătoare paralelă, avem un sistem care cu siguranță nu va da greș. Colegii noștri au participat instructaj în timpul campaniei electorale, iar din respect pentru votul românilor ne-am luat măsuri suplimentare pentru a nu mai exista vicii de numărare.

Președintele României nu va putea să ignore PSD, nu vreau să par optimistă, dar sunt convinsă că vom rămâne pe primul loc. Practic, am câștigat alegerile parlamentare, iar președintele trebuie să respecte voința cetățenilor și să dea guvernarea partidului de pe primul loc.

Ar fi un act de trădare față de români! În politică nu există garanții, dar există bunul simț față de oameni. Haideți să ne închipuim că președintele a încălcat Constituția doar în campania electorală, dar acum alegerile s-au terminat și sperăm să țină cont de voința românilor.”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri