Caută
Close this search box.

George Simion (AUR) confirmă întâlnirea cu liderii PSD. Iniţiativă legislativă comună

george simion

George Simion confirmă faptul că s-a întâlnit cu liderii PSD. El a declarat că nu urmărește intrarea la guvernare, însă i-au fost propuse funcții atât într-un viitor guvern, cât și funcții în conducerea celor două camere ale Parlamentului.

Mai mult, el susține că a discutat și cu cei de la PNL, însă a refuzat să precizeze cu cine. „Am purtat discuții normale și o să purtăm cu toate forțele politice. Este cât se poate de notoriu că nu vom vota, având un mandat clar, nici cu Alexandru Rafila, nici cu Florin Cîţu. Susținerea noastră pentru o viitoare coaliție nu e negociabilă.

Este normal să vorbim cu reprezentanții PSD și PNL.

Domnul Dîncu mi-a arătat un sondaj, deodată apărem și noi într-un sondaj. Teoretic, suntem acum la 13%, fără Diaspora. Avem o din ce în ce mai mare încredere din partea românilor. Nu vom face nici o cârdășie nici cu PNL-ul, nici cu PSD-ul.

Veți avea o surpriză din partea noastră la Cotroceni. Aveți puțină răbdare. Am discutat și cu cei de la PNL. Nu vom intră în nici o coaliție de guvernare nici cu așa-zisa Stânga, nici cu așa-zisa Dreaptă.

Noi suntem deja o alianță, alianța românilor, ne-am săturat de aceste partide care nu mai merită votul. Am văzut în sondajul de la IRES că doar unul din patru votanți știau de existența AUR.

Mult mai mulți români vor alege varianta AUR. Nici PNL-ul, nici USR-ul nu sunt pentru noi parteneri. Dorim să colaborăm pe articole de legi, pe legi concrete. Nu suntem niște fanatici, niște fasciști care refuză dialogul. Vom avea discuții inclusiv cu UDMR-ul.

Cred că PSD-ul nu prea e pregătit să conducă România”, a declarat Simion, la Realitatea PLUS.

El a mai dezvăluit și care este prima țintă a partidului său: anularea amenzilor date în starea de urgență și starea de alertă:

„Curtea Constituțională a declarat amenzile că fiind neconstituționale. Aceste amenzi nu sunt anulate din start. Trebuie anulate din start, scoase de pe rolul fiscal toate amenzile date în perioada stării de urgență și de alertă”, a declarat Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri