Caută
Close this search box.

George Simion continuă să ceară suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis

george simion

George Simion a declarat că președintele Klaus Iohannis dă din nou dovadă de dispreț față de votul românilor. Copresedintele AUR spune din nou că, dacă PSD nu va iniția suspendarea președintelui, o va face Alianța pentru Unirea Românilor.

Și asta în condițiile în care numirea și negocierea guvernului Cîţu este considerată o cacialma.

„Este stilul cu care ne-a învățat Klaus Iohannis de dispreț, total față de votul românilor, de batjocură față de poporul român.

Îmi mențîn afirmatile: dacă PSD nu își ia în serios rolul de prim-clasat în preferințele românilor, la aceste alegeri, o să ne luăm noi treaba în serios – să facem opoziție și să inițiem suspendarea lui Klaus Iohannis, pentru această batjocură”, a declarat George Simion, la Antena 3.

Cu privire la posibila prezență la Cotroceni, la negocierile oficiale ale Guvernului, de săptămâna viitoare, liderul AUR afirmă că e numirea lui Cîţu e o cacealma.

„Mi se pare o cacealma această propunere a lui Florin Cîţu. Cu siguranță, e folosită doar ca tratative dintre partidele domnului Iohannis, pentru a acapara mai multe ministere.

Așteptăm să vedem și care este propunerea adevărată, că nu poate fi acest fost ministru de Finanțe, care s-a împrumutat într-un an cât generația părinților și bunicilor noștri într-o viață. Nu poate să fie o propunere serioasă de prim-ministru”, conchide Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri