Caută
Close this search box.

George Simion: Legat de cazul Tobă, forurile AUR analizează foarte serios documentele

Copreşedintele AUR, George Simion, afirmă că forurile partidului pe care îl conduce analizează „foarte serios” documentele în cazul lui Francisc Tobă, în urma acuzelor că acesta ar fi fost implicat în reprimarea Revoluţiei din 1989, dar a menţionat că va veni la Timişoara pentru a fi alături de „revoluţionari adevăraţi”.

„Legat de cazul Tobă, forurile AUR analizează foarte serios documentele. Aceleaşi personalităţi m-au susţinut în candidatura mea de anul trecut la alegerile europarlamentare. Particip şi organizez marşuri în campania ‘Eroii nu mor niciodată’ din 2006. Am donat Memorialului Revoluţiei, în cadrul acestei campanii, materiale pentru renovarea sediului. Voi veni la Timişoara pentru a fi alături de revoluţionari adevăraţi, precum Ioan Savu, Ioan Bânciu”, a declarat Simion, pentru AGERPRES.

Societatea Timişoara îi cere copreşedintelui AUR, George Simion, să se dezică de parlamentarii Francisc Tobă şi Nicolae Roman, aleşi pe listele formaţiunii, şi să le ceară demisia imediată din Parlament, deoarece aceştia ar fi fost implicaţi în reprimarea Revoluţiei.

Preşedintele Societăţii Timişoara, Florian Răzvan-Mihalcea, afirmă într-un comunicat remis, miercuri, că acest gest al preşedintelui AUR este necesar înainte de a veni la Timişoara pentru omagierea eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri