Caută
Close this search box.

Grindeanu: Iohannis și Orban se joacă de-a demisiile. Gașca pierzătorilor se ceartă de 10 zile pe ciolan

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, că preşedintele Klaus Iohannis şi liderul PNL, Ludovic Orban, „se joacă de-a demisiile”, iar România „se scufundă”, relatează Agerpres. 

espre soluţii. Nimic despre ceea ce trebuie făcut urgent pentru a opri pandemia sau a relansa economia. Nimic despre măsurile privitoare la redeschiderea şcolilor, despre reforma în educaţie sau în sistemul medical. Doar goana după funcţii, pe persoană fizică”, a spus Grindeanu într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

El a afirmat că Iohannis şi Orban „se joacă de-a demisiile”.

„Cum să îţi dai demisia acum o săptămână pentru că românii te-au trimis acasă şi să faci din nou circul penibil cu Vasile Cîţu, ca apoi să te autopropui tot tu? De 10 zile singura lor grijă este să deturneze votul românilor. Sunt slabi, nu au soluţii, nu sunt în stare să negocieze nimic, iar o ţară întreagă se scufundă”, a spus Grindeanu.

El a adăugat că „singura soluţie dată prin vot de către români” este desemnarea unui premier de la PSD, în persoana lui Alexandru Rafila şi un Guvern de uniune naţională format din profesionişti, „un Guvern care să treacă România cu bine de criza sanitară şi de cea economică”.

„Nu funcţiile lor contează acum, ci viaţa noastră, a tuturor, iar fiecare zi în care vor continua această bătălie sterilă pe funcţii va însemna un dezastru şi mai mare pentru România”, a afirmat Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri