Caută
Close this search box.

Grindeanu: Situaţia gravă în sistemul sanitar rămâne. Pentru a-şi ascunde nesimţirea şi incompetenţa în gestionarea pandemiei, guvernarea PNL a simulat implicarea, în ultima lună

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat că situaţia gravă rămâne în sistemul sanitar din România, şi că actuala guvernare a simulat implicarea pentru „a-şi ascunde nesimţirea şi incompetenţa în gestionarea pandemiei”.

„Situaţia gravă rămâne. Ne aflăm la un an de când guvernul PNL a preluat conducerea, avem un an de minciuni care li se sparg acum în cap. Pentru a-şi ascunde nesimţirea şi incompetenţa în gestionarea pandemiei au simulat în ultima lună, implicarea. În octombrie ministrul Tataru spunea ca dă drumul la controale încrucişate în spitalele din România, în spatele acestor declaraţii se află o mare ipocrizie electorală”, a afirmat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă vineri la sediul PSD Timiş.

Social-democratul a menţionat imaginile din Spitalul Judeţean Reşiţa, în care olnavii sunt ţinuţi dezbrăcaţi pe holuri şi nesupravegheaţi, în condiţii mizere, dar şi dezastrul din alte spitale din ţară.

„O ţară întreagă a văzut în acete zile ororile din Sp Reşita, la Sibiu, pacienţii sunt trataţi în chioşcuri de fast food, iar medicii fac apeluri disperate să se facă rost de mâncare şi paturi, la Braşov DNA a început să îi ridice pe cei care au furat cu nesimţire de la bolnavi. Aşa a avut grijă guvernul PNL de oameni, tratându-i cu indiferenţa şi furându-i chiar de pe patul de spital. Alegerile de duminică sunt decisive, despre a alege profesionişti, pe 6 decembrie oamenii trebuie să voteze pentru viaţa lor, pentru sănătatea lor, pentru locul lor de muncă. Fac apel ca românii să iasă la vot duminică şi să nu îşi irosească votul”, a completat Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri