Caută
Close this search box.

Îi face ZOB pe liberali: ”Rareş Bogdan: piaza rea a PNL cu pile la SRI/ Ionel Dancă: mocofanul care vrea funcții/ Raluca Turcan: incompetență și anorexie”

Sunt luați la țintă celebrii Rareş Bogdan, Ionel Dancă şi Raluca Turcan, desfiinţându-se în mod tranșant și foarte apăsat presupusele pretenţii ale acestora la funcţii, precum şi „pilele” de la SRI, Cotroceni şi partid la care ar apela aceştia.

Cunoscutul și apreciatul filosof, scriitor și analist politic Stelian Tănase lansează un atac neaşteptat la PNL, pe fondul negocierilor – aproape prăbușite – pentru viitorul Guvern.

„Liberalii în noul Guvern. Rareș Bogdan – piaza rea a PNL – dă tare din coate să capete Ministerul Afacerilor Interne!!! Altfel, tușește. Pină atunci își mobilizeaza pilele de la Cotroceni si SRI. Are școala generalului inchipuit Gabriel Oprea care se visa dictator. R&B, e clar, vrea cît mai multă putere. Și dacă se poate repede. Asta deși a primit onoruri și ranguri de la PNL cît altii – mai liberali decît el – în 30 de ani. Aferim!

Se pare că nu am râs destul. PNL se pregăteste pentru un mare vodevil în următorii 4 ani. Mai e un ministeriabil – și el cu pretenții. Pe numele lui Ionel Dancă. Dupa ce premierul interimar Ciucă l-a dat afara cu un șut undeva, Ionel Ionelule, zis Dancă, vrea neapărat să își înfigă colții în cașcaval. Se vede ministru al economiei, finantelor, dezvoltării, ceva – orice. Ce dacă nu are nicio competență. Singurul lui merit real este ignoranța. CV lui nu spune nimic. Ce-ți trebuie profesiniști în guvern? întreb. Dacă ți-o ia mocofanul înainte? Dancă are șanse. Este susținut al naibii de Orban & Co.

Mai e și Turcan,. Apare precum Crăiasa zăpezilor pe lista scurtă pentru cîteva ministere. Are un atu. Iohannis. E ținută în brațe de la Cotroceni. Dacă nu primeste nimic, slăbeste de supărare, deși nu mai are de unde. Anorexia este la ușă. La pachet cu liftinguri și vopsele de păr are pretenții fff mari. Și-a plasat pretențiile in coșurile mai multor ministere ca să prindă măcar unul. Eu am altă propunere – sunt fanul ei. Să i se dea toate ministerele la care rîvnește. Pregătesc și o batistuță. Da, incompetența ei este invers proporțională cu ambitiile ei nemăsurate. Face față, zic. Cînd vine la ea o televiziune se machiază urgent.

Fraierilor, dacă ați ști câte drame se consumă zilele astea la negocierile pentru formarea Guvernului, nu ați mai rîde atît”, scrie Stelian Tănase pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri