Caută
Close this search box.

Încă o condamnată din Dosarul Ferma Băneasa e de negăsit! Nela Ignatenko, dată în urmărire generală

nela ignatenko

Nela Ignatenko, fostă Păvăloiu, condamnată definitiv la 5 ani de închisoare, în Dosarul Ferma Băneasa, este cea de-a doua persoană, după Paul al României, dată în urmărire națională de polițiști, pentru că nu au găsit-o la domiciliu, pentru a pune în executare mandatul.

În această dimineaţă, Nela Ignatenko a postat pe Facebook un mesaj, în care afirmă: ”Dacă Dumnezeu este cu tine, nu contează câți sunt împotriva ta”.

Ignatenko a fost găsită vinovată de Instanţa Supremă, de săvârşirea infracţiunilor de spălare a banilor şi abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru altul un folos necuvenit, cu consecinţe deosebit de grave.

Nela Ignatenko (fostă Păvăloiu), Paul Philippe Al României, Apostol Muşat, Nicoale Dima, Nicolae Jecu, Caterina Popa, Valentin Delcea şi Gheorghe Olteanu sunt obligaţi de instanţă la plata sumei de 1.019.285,49 de euro, contravaloarea în lei la cursul BNR din ziua plăţii efective, către partea civilă Regia Naţională a Pădurilor – ROMSILVA, în calitate de reprezentant al Statului Român, cu titlu de despăgubiri civile materiale.

Nela Ignatenko este soția lui Albert Ignatenko, de origine ucraineană, care se recomandă parapsiholog și pretinde că a descoperit secretele tinereții veșnice și ale paranormalului, că poate schimba temperatura aerului cu puterea gândului, dar și că a luat contact cu peste 48 de civilizații extraterestre.

Despre el, a scris pe larg Libertatea aici. (Foto: Nela Ignatenko / Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri