Caută
Close this search box.

Incendiu într-un bloc din Turnu Măgurele

Pompierii au intervenit, joi seara, la un incendiu izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din Turnu Măgurele, în urma căruia 20 de persoane s-au autoevacuat şi nimeni nu a fost rănit, informează ISU Teleorman.

„Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc de locuinţe, de pe strada Chimiei, din municipiul Turnu Măgurele, la un apartament situat la etajul al doilea.

Ajunşi la faţa locului cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, salvatorii au constatat faptul că focul se manifesta mocnit într-un dormitor al locuinţei, la un pat, tocul unei ferestre şi la mai multe materiale textile, cu degajări mari de fum. Incendiul a fost stins rapid în limitele găsite, fără ca flăcările să se extindă la bunurile din celelalte încăperi”, precizează ISU Teleorman, citat de Agerpres.

Conform sursei citate, din primele verificări efectuate, cauza probabilă a incendiului a fost o lumânare aprinsă, uitată de locatar. Apartamentul nu era racordat la instalaţia electrică a blocului, iar în interiorul acestuia nu se afla nici o persoană la momentul izbucnirii incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri