Caută
Close this search box.

Incredibil cine s-a înscris în AUR! Chiar și George Simion a rămas ”mască”

simion

„George Simion a câștigat azi un membru AUR! Pe mine!”, și-a început cea în cauză anunțul public pentru foarte numeroșii săi urmăritori. Aceasta a mai spus că politicienii corupți se tem de George Simion, liderul formațiunii politice, și că este vocea românilor cinstiți și sinceri.

Astfel, fosta peremistă Ancuța Cârcu (numită multă vreme ”sexy-peremista”) a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în AUR și că va „lupta pentru oameni”. Aceasta l-a numit pe George Simion, liderul formațiunii politice „vocea tuturor românilor”.

„Politicienii corupți și grupurile de interese se tem de George Simion, se tem că nu vor mai putea fura, se tem că nu vor mai putea controla România, se tem că nu vor mai putea ține românii în beznă. Pentru că George Simion este vocea românilor cinstiți și sinceri”, a mai spus Ancuța Cârcu, într-un live postat pe canalul său de Youtube.

Ancuța Cârcu a fost membră PRM și candidată la parlamentarele din 2012 din partea formațiunii politice. De altfel, un scandal iscat între bistrițeanca din Rebrișoara și fostul lider Vadim Tudor a și dus la demiterea acestuia din fruntea partidului, scrie Bistrițeanul.ro.

Aceasta este urmărită pe Facebook de peste 180.000 de persoane, live-urile sale adunând mii de like-uri, comentarii și distribuiri, pe subiecte variate, de de la politică la relațiile de cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri