Caută
Close this search box.

IPS Teodosie a anunţat că nu se vaccinează la coronavirus

îps teodosie

IPS Teodosie susține că nu se va vaccina anti-COVID-19 deoarece, din punctul său de vedere, vaccinul împotriva noului coronavirus nu a fost experimentat.

Arhiepiscopul Tomisului a explicat că refuzul său este „justificat pe necunoaștere, pe lipsa de experiență” a oamenilor de știință și nu reprezintă un punct de vedere oficial al Bisericii Ortodoxe Române.

„Noi lucrăm cu datele veșniciei și ale adevărului absolut. Vaccinul nu a fost experimentat. Am discutat cu medici. El poate produce anumite reacții. Nu știu oamenii care vaccinează. Sunt cuprinși de acest virus, nu sunt cuprinși. Cum să recomandăm dacă nu e de recomandat?”, s-a întrebat retoric IPS Teodosie, la România TV.

Potrivit sursei amintite, Arhiepiscopul Tomisului a explicat că preferă să nu se vaccineze împotriva noului coronavirus, din cauza reacțiilor adverse.

„Deocamdată noi așteptăm să se studieze. Nu s-au studiat reacțiile adverse. Am văzut în America și în Anglia sunt niște cazuri în care efectele au fost negative, mai ales la cei alergici. Eu sunt alergic. Nu mă voi grăbi să mă vaccinez și nu pot să îi îndemn pe alții să facă ceea ce nu fac eu”, a mai spus IPS Teodosie.

Arhiepiscopul Tomisului a mai declarat că „e bine că nu s-a pus problema că sunt obligatorii. Vom fi alături de medici. Și noi suntem medici de suflete”, a mai declarat IPS Teodosie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri