Caută
Close this search box.

Istanbul Başakşehir ar căuta împăcarea cu Colţescu. Acesta a fost sunat de Demba Ba

istanbul başakşekir

În plin scandal cu acuzaţii reciproce de rasism, jucătorul Demba Ba, de la Istanbul Başakşehir, l-a sunat pe Sebastian Colţescu, la recomandarea colegului său de Naţională, Ousmane D’Doye.

Pacea e aproape, după meciul cu scandal din Champions League, dintre PSG și Istanbul Başakşehir. Atunci, turcii i-au acuzat pe Coltescu și Şovre că au adresat cuvinte rasiste lui Demba Ba și lui Pierre Webo.
Acum, unul dintre fotbaliștii de la echipa turcă, implicați în scandal, Demba Ba, a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Coltescu. Cel care a intermediat discuția a fost Ousmane N’Doye, fost fotbalist în România, la Sporting Vaslui, Dinamo și Astra.
„Am aflat numărul lui Coltescu, i-am spus că sunt alături de el. Știu că nu e rasist deloc. A fost o neînțelegere. A vrut să arate spre bancă. Am vorbit cu Demba Ba. E prietenul meu foarte bun. Eu i-am dat pasa lui Demba Ba, ca să dea primul gol la Națională.
I-am explicat și el a înțeles foarte bine. I-am dat numărul lui Sebi și i-am zis să-l sune, să vorbească. Fără televizor, fără nimic.
Din partea mea, era frumos să fac asta și am făcut. Demba e senegalez, la fel ca mine. Au vorbit, s-au înțeles foarte bine. Amândoi m-au sunat înapoi și mi-au zis că sunt foarte fericiți. Demba Ba mi-a zis că Sebi e un om foarte bun, la fel și Coltescu despre Demba. Ei doi s-au înțeles”, a spus senegalezul pentru Pro TV, conform Ziare.com.
UEFA a declanșat o anchetă privind cazul de rasism de la meciul PSG – Istanbul BB. Toate părțile vor fi audiate și apoi se va da o decizie. Coltescu va fi apărat de avocatul spaniol Josep Vandellos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri