Caută
Close this search box.

Iulian Bulai, deputat USR PLUS: „Doina Gradea, omul lui Dragnea, trebuie să plece de la TVR. Mă voi ocupa personal şi de asta”

doina gradea

Președintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă, Iulian Bulai (USR PLUS), anunță că are ca prioritate schimbarea din funcție a șefei TVR, Doina Gradea. „Doina Gradea, omul lui Dragnea, trebuie să plece de la TVR. Mă voi ocupa personal și de asta, și de reforma TVR”, anunță Bulai.

„Mâine seară vom avea Revelion marca TVR, cu costuri de 69.000 euro. Doi actori principali. Aproape nimic suspect până aici (aproape).

Realitatea e însă alta: producția materialului de mâine seară a fost făcută cu mijloacele și resursele TVR.

Pentru că firmele celor doi actori nu pot produce material video sofisticat. Rețeta perfectă pentru devalizat bugetul TVR: dai la două firme 70.000 de euro să facă un eveniment (sparte în contracte mai mici, ca să nu trebuiască aprobate de CA), ele încasează banii, iar tu, TVR, te ocupi de toată producția efectivă. Ca să intre mii de euro din banul public în buzunarul unora care au luat instituția pe persoană fizică.

De fapt, mâine seară vom avea un show TV de 140.000 de euro. Suma încasată de firmă, plus munca efectivă, plătită în salarii și echipamente ale TVR, pentru a produce acest material. Zeci de mii de euro distracție din banii noștri. Dna Gradea trebuie să plece de la TVR. Este nevoie de un nou Consiliu de Administrație, de un nou PDG, de o altă abordare a ideii de serviciu public.

Vizionare plăcută mâine seară, dragi români! Distracția e la preț dublu de data asta. O adevărată ‘Vacanță mare’.

Doina Gradea, omul lui Dragnea, trebuie să plece de la TVR. Mă voi ocupa personal și de asta, și de reforma TVR”, a scris Iulian Bulai, pe Facebook.

Doina Gradea este protectoarea lui Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii România 9. Cristache, unul dintre cei mai bine plătiți angajați ai TVR, s-a remarcat prin modul tendențios în care își realizează emisiunea, la postul public de televiziune. Principalii săi colaboratori sunt Ion Cristoiu, Doru Bușcu, Mircea Dinescu și alți propagandiști ai Regimului Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri