Caută
Close this search box.

Iureș mare în PNL: Rareș Bogdan, Raluca Turcan și Robert Sighiartău, înlăturați!

Situație explozivă în principalul partid al coaliției de centru-dreapta. Analistul politic Cozmin Gușă a declarat pentru stiripesurse.ro că în PNL s-a produs un adevărat cutremur, duminică noaptea, ca urmare a scandalului de duminică. Astfel, Ludovic Orban a decis să schimbe total echipele de negociere, iar Rareș Bogdan, Robert Sighiartău și Raluca Turcan au fost înlăturați.

”Azi noapte, după iureșul de ieri, au fost schimbate echipele de negociere. Rareș Bogdan, Raluca Turcan și Robert Sighiartău au fost dați la o parte și în locul lor au fost cooptați Iulian Dumitrescu, Dan Motreanu și Siegfried Mureșan.

Cei trei au fost nervoși pentru faptul că Orban a cedat Ministerul Dezvoltării către UDMR fără să le spună și asta a generat nervozitate mare în Ardeal. De asemenea, toți liderii din Ardeal sunt nervoși că Orban n-a venit la BPN-ul de ieri să dea socoteală, să explice situația”, a mai precizat Cozmin Gușă.

În cursul zilei de duminică, Robert Sighiartău și Rareș Bogdan au fost purtătorii de mesaj ai liderilor PNL din Ardeal, care au cerut explicații din partea lui Orban pentru cedarea Ministerului Dezvoltării către UDMR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri