Caută
Close this search box.

Jurnalistul Laurenţiu Botin, de partea lui Dan Andronic, după condamnarea acestuia cu suspendare

laurenţiu botin

Laurențiu Botin, realizator la Realitatea Plus, i-a transmis condamnatului Dan Andronic un mesaj, în care îl îndeamnă „să se p__e” pe procurorii DNA și pe judecătorii ICCJ.

„P__ă-te pe ei. Viața merge înainte”, i-a transmis jurnalistul Laurențiu Botin lui Dan Andronic, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru aderare la grup infracțional organizat.

Botin este moderator al unei emisiuni produse de Anca Alexandrescu, fosta soție a lui Dan Andronic şi înainte de Realitatea PLUS a fost realizatorul unor emisiuni de la B1 TV, în grupul deţinut şi de Dan Andronic.

În emisiunea celor doi, a fost prezentat interviul cu pușcăriașul Liviu Dragnea.

Patronul EVZ, Dan Andronic, a anunțat, după ce a fost condamnat definitiv de UCCJ, pentru „aderare la grup infracțional organizat”, că „eu mă retrag”. Andronic a primit trei ani de închisoare cu suspendare.

„Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută!”, a scris Dan Andronic, pe Facebook.

Omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat definitiv joi de Înalta Curte de Casație și Justiție la șapte ani închisoare cu executare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa, iar prințul Paul al României a primit o pedeapsa de trei ani și patru luni închisoare cu executare.

În același dosar, oamenii de afaceri israelieni Tal Silberstein și Benyamin Steinmetz au fost condamnați la câte cinci ani închisoare cu executare.

Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru aderare la un grup infracțional organizat, el fiind obligat să efectueze muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioada de 60 de zile, la Centrul de Asistență Integrată București sau la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3.

Apostol Mușat, fost primar al comunei Snagov, a fost condamnat la 4 ani închisoare cu executare, acceași pedeapsă primind și Nicolae Jecu, fost prefect al județului Ilfov.

Alte condamnări: Ignatenko (fosta Păvăloiu) Nela – 5 ani, Robert Roșu (avocat) – 5 ani, Niculae Dima – 4 ani, Caterina Popa – 4 ani, Gheorghe Olteanu – 4 ani, Valentin Delcea – 4 ani, toate pedepsele fiind cu executare.

Totodată, au fost condamnați cu suspendare Dragomira Gheorghiță, Corina Dicu, Ioan Stoian, Marius Marcovici și Lucian Mateescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri