Caută
Close this search box.

Marian Oprişan (PSD Vrancea): Răul provocat de actualii guvernanţi trebuie să înceteze!

Marian Oprişan

Marian Oprişan, în prezent membru simplu în PSD Vrancea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), a declarat că votul vrâncenilor, la alegerile parlamentare, a demonstrat faptul că aceştia au înţeles că „răul provocat de actualii guvernanţi trebuie să înceteze”.

„Alegerile parlamentare de azi (duminică – n.red.) au demonstrat din nou faptul că echipa PSD Vrancea este unită şi puternică şi că suntem consecvenţi principiilor şi idealurilor noastre, de a face bine oamenilor!

Mulţumesc tuturor vrâncenilor care au fost alături de noi, ne-au susţinut şi au votat candidaţii PSD pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Datorită votului dumneavoastră de încredere am câştigat cu toţii.

Mă bucur că vrâncenii au înţeles că răul provocat de actualii guvernaţi trebuie să înceteze şi au ales seriozitatea şi siguranţa unui trai mai bun”, a transmis Marian Oprişan, conform Agerpres.

Acesta le-a mulţumit vrâncenilor care au ieşit duminică la vot, dar şi tuturor celor implicaţi în buna desfăşurare a procesului electoral.

„Mulţumesc din suflet tuturor vrâncenilor care aţi mers astăzi la urne şi aţi votat pentru un Parlament în care să fiţi reprezentaţi cu demnitate, competenţă şi seriozitate. Mulţumesc din inimă simpatizanţilor şi membrilor PSD pentru implicarea de care au dat dovadă şi pentru că au pus suflet pe tot parcursul campaniei şi în ziua alegerilor.

Mulţumirile mele merg şi spre membrii birourilor electorale şi spre membrii din secţiile de votare, spre magistraţii şi juriştii, poliţiştii şi jandarmii care sunt şi în acest moment la datorie şi care se implică pentru ca acest scrutin să se desfăşoare corect”, a mai spus fostul preşedinte al PSD Vrancea şi al Consiliului Judeţean din ultimele două decenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri