Caută
Close this search box.

McDonald’s deschide primul restaurant din Târgovişte, investiţie de 5,8 milioane de lei

McDonald’s

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s la nivel local, a deschis marţi cel de-al 87-lea restaurant din România, primul restaurant din Târgovişte, investiţie de 5,8 milioane de lei.

”Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s la nivel local, continuă investiţiile în dezvoltarea reţelei şi deschide astăzi, cel de-al 87-lea restaurant din România. Restaurantul este primul McDonald’s din judeţul Dâmboviţa şi se deschide în urma unei investiţii de 5,8 milioane de lei. Noul restaurant tip Drive-Thru integrează cea mai nouă tehnologie McDonald’s şi creează 70 de locuri de muncă pentru comunitatea locală”, arată compania.

Restaurantul dispune de 97 de locuri în interior, 64 de locuri pe terasă, şi de o cafenea McCafé.

”Ne bucurăm să deschidem primul restaurant din Târgovişte şi să fim mai aproape de comunitatea din judeţul Dâmboviţa. Cu această inaugurare, finalizăm planul de extindere al reţelei de restaurante în 2020, un an în care am continuat să investim în digitalizare, în extinderea serviciului McDelivery şi în siguranţa restaurantelor noastre”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 87 de restaurante în 27 de oraşe, dintre care 42 restaurante cu McDrive şi 42 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România şi are o echipă de 5.500 de angajaţi.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta şi România. Premier Capital plc operează 159 de restaurante în şase ţări şi are peste 8.800 de angajaţi. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operaţiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol şi gaze, tehnologie, proprietăţi, ospitalitate şi leasing şi care deţine parteneriate cu McDonald’s şi Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri