Caută
Close this search box.

Mihai Tudose îl compară pe Ludovic Orban cu Liviu Dragnea

mihai tudose

Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, îl acuză pe Ludovic Orban că se comportă precum fostul său șef de partid, Liviu Dragnea. Tudose însuși a fost instalat direct de Dragnea ca premier.

„Se împlinesc 2 săptămâni de când PSD a câștigat alegerile. Învinșii se bat și acum pe funcții, în timp ce pandemia și sărăcia fac ravagii în România reală.

Marele câștigător din ciocnirea inteligențelor liberalo-pluseriste e UDMR. Iar strategul de geniu Ludovic Orban încă se zbate pentru cea mai râvnită poziție: președinția Camerei Deputaților. Sindromul Dragnea face victime…

Așteptând lista groparilor țării, în anul de coșmar social ce ne așteaptă, să ne pregătim să-i dăm iar dreptate lui Murphy: ‘Ce începe prost se termină și mai prost’. Mai ales când perdanții ignoră cu dispreț mesajul românilor din 6 decembrie…”, a scris Tudose, pe Facebook.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, înainte de începerea unei noi runde de negocieri cu USR PLUS și UDMR, că în acest moment este prioritară constituirea Camerelor Parlamentului, astfel încât să se poată începe consultările de la Cotroceni, în vederea alcătuirii noului Guvern.

„Acum, prioritară este constituirea Camerelor, astfel încât să se poată demara consultările de la Cotroceni, declanșate de președintele României”, a afirmat Orban.

Întrebat dacă este posibil ca noul Guvern să fie votat și să depună jurământul săptămâna viitoare, el a spus: „Cred că dacă există bunăvoința prevederile regulamentare permit, dar să vedem cum se va așeza Parlamentul.

În ceea ce ne privește, ne vom face temele, vom munci până vom avea gata programul de guvernare, lista Guvernului și toate celelalte, protocolul de coaliție și celelalte elemente de negociere. (…) Listele de miniștri le vom stabili după finalizarea negocierilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri