Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a declarat că social-democraţii speră ca, la alegerile parlamentare, să aibă un scor de peste 35%, iar după redistribuire să se apropie de 40%.

„Sondajul adevărat va fi duminică şi până duminică se mai pot întâmpla o mulţime de lucruri şi eu sper ca mult mai mulţi români să îşi înfrângă acea unii comoditate, alţii frica de COVID, fiindcă cel mai mare pericol astăzi este PNL în România, nu COVID.

Să îşi înfrângă aceste lucruri şi să vină la vot jumătate de oră pentru 4 ani de viaţă. Acela va fi sondajul. Dacă acel sondaj va ieşi aşa cum credem şi sperăm noi, cu un scor foarte bun pentru PSD, peste 35%, ţinând cont şi de redistribuire, să vedem cine nu intră în Parlament, poate ne apropiem de 40%, informează Agerpres.

Să vedem ce fac şi ceilalţi şi, atunci, politica de alianţe sau poate fi un Guvern minoritar cu susţinere parlamentară. Să vedem, asta o vorbim pe 7 decembrie. (…) Dorinţa noastră este, dacă se poate, să guvernăm singuri, prin voinţa alegătorilor”, a afirmat Tudose.

El a adăugat că, în cazul în care PSD va alcătui viitorul Guvern, va coopta pentru majoritatea membrilor cabinetului membri de partid, iar pentru anumite ministere-cheie poate nişte specialişti, mai buni decât cei pe care îi are.

„E o zonă, nu vă dau nume, un minister, unde avem un specialist foarte bun, dar care nu vrea să îşi lase meseria, să intre în Guvern”, a menţionat Mihai Tudose.

El a spus că nu îşi doreşte să fie premier, după alegerile parlamentare. „Dacă va fi nevoie, poate”, a menţionat fostul prim-ministru.

118 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here