Caută
Close this search box.

Mutare importantă. UDMR a cerut de la PNL șefia Camerei Deputaților – surse

Kelemen Hunor

UDMR a cerut celor de la Partidul Național Liberal șefia Camerei Deputaților pentru Kelemen Hunor. Asta complică mult lucrurile, în condițiile în care scaunul de președinte al Camerei Deputaților este râvnit, de asemenea, de Ludovic Orban și Dan Barna.

Informația a fost prezentată, miercuri, de Sabina Iosub, la Ediție specială.

„În acest moment, UDMR-ul joacă de pe poziția celor fără de care nu se poate face acest guvern. Ei știu foarte lecția asta extraordinar de bine, poate cel mai bine dintre toți. Eu nu cred că domnul Kelemen Hunor a pus pe masă această solicitare dintr-un alt motiv decât acela de a pune piciorul în ușă și a obține după aceea alte lucruri.

Nu cred că se poate discuta în acest moment de a treia poziție în stat dată unui partid care are până în 7%. Este foarte important să avem rațiune. Este iarăși foarte important când se vor negocia aceste poziții măcar acum să fim suficienți de inteligenți să nu dăm puterea într-o singură direcție, iar ceea ce negociază dumnealor va fi foarte interesant, din păcate, și să ne ferească Dumnezeu să trăim vremuri interesante”, a spus la Antena 3, Lucian Romașcanu (PSD).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri