Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan anunţă că directorul medical de la Spitalul Filantropia va prelua funcţia de manager, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului

Nicuşor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, joi, că directorul medical de la Spitalul Filantropia va prelua funcţia de manager, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului. Dan precizează că, până la finalul lunii ianuarie, vor expira contractele de management ale tuturor directorilor de la cele 19 spitale din subordinea Primăriei şi se vor organiza concursuri.

Nicuşor Dan a făcut, joi, precizări, despre demiterea managerului de la Spitalul Filantropia: ”Problema cea mai mare este legată de achiziţii, inclusiv o achiziţie publică care a fost anulată de către CNSC. Dacă nu mă înşel a fost vorba despre 700.000 de lei. Atât Curtea de Conturi cât şi Corpul de Control al primarului au stabilit că au fost nereguli în mai multe proceduri de achiziţii, între care una a fost confirmată de CNSC”.
Întrebat cu cine va fi înlocuit managerul, primarul general a precizat că, până la organizarea concursului, funcţia va fi îndeplinită de către managerul medical.
”Pentru marea majoritate a spitalelor noastre contractul de management încetează undeva la sfârşitul lunii ianuarie şi pentru fiecare din aceste poziţii, în cele 19 spitale, o să avem concursuri, aşa cum prevede legea, dar care or să dureze două – trei luni”, a mai declarat Dan.
Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat joi schimbarea managerului de la Spitalul Filantropia Bucureşti, după ce a primit rapoartele Corpului de Control şi ale Curţii de Conturi care semnalează nereguli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri