Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan: Din Caracatiţă, cred că au plecat până acum trei sau patru oameni

Nicuşor Dan

Întrebat despre caracatiţa de la Primăria Capitalei, despre care vorbea în campania electorală, Nicuşor Dan a spus: „Din caracatiţa aia, cred că au plecat până acum trei sau patru oameni, erau vreo 50”.

„Unii au plecat prin demisie, pe alţii i-am mutat eu pe alte poziţii şi au plecat dup-aia”, a explicat Nicuşor Dan.

Întrebat dacă reorganizează aparatul Primăriei, Dan a afirmat că „parte din corupţie vine prin companiile municipale”.

„Am spus că le desfiinţăm, o să ne ţinem de cuvânt, e o promisiune şi a mea şi a majorităţii Consiliului General”, a adăugat el. Potrivit primarului general, mulţi dintre oamenii din caracatiţă cumulează poziţii în aceste companii municipale.

„Legal, eu am dreptul să am 13 consilieri şi doi dintre aceşti consilieri i-am delegat la Administraţia Clădirilor cu Risc Seismic şi pe locul lor o să mai am alţi doi. Deci, cu totul, am adus în Primărie 15 persoane. Şi imediat la începutul lui ianuarie o să începem concursurile pe diferite poziţii”, a precizat Dan.

Nicuşor Dan a avut ca element de campanie prezentarea caracatiţei create la Primăria Municipiului Bucureşti, în perioada în care primar general a fost Gabriela Firea.

La rândul ei, Firea i-a transmis în mai multe rânduri lui Dan că singura caracatiţă pe care o va găsi va fi în farfurie, pentru că la Primăria Capitalei nu a existat niciodată aşa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri