Caută
Close this search box.

Olt, rezultate parțiale alegeri parlamentare: PSD – peste 57%; PNL – aproape 20%; AUR – peste 5%

Candidaţii PSD s-au clasat pe primul loc în judeţul Olt, obţinând 58,1% din voturi la Senat şi 57,2% din voturi la Camera Deputaţilor, iar pe locul al doilea s-au clasat candidaţii PNL, cu aproape 19,89% din voturi la Senat şi 19,91% din voturi la Camera Deputaţilor, potrivit rezultatelor provizorii de pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente.

Pe locul al treilea în judeţul Olt se clasează candidaţii Alianţei pentru Unirea Românilor, cu 5,81% din voturi la Senat şi 5,63% din voturi la Camera Deputaţilor.

Candidaţii Alianţei USR PLUS au obţinut 5,21% din voturi pentru Senat şi 5,15% din voturi pentru Camera Deputaţilor, fiind pe locul al patrulea în opţiunile alegătorilor.

Pe locul al cincilea în judeţul Olt s-a clasat Pro România, cu 4,75 din voturi la Senat şi 4,9% din voturi la Camera Deputaţilor. PMP a obţinut 2,90% din voturi la Senat şi 2,68% din voturi la Camera Deputaţilor, PPU-SL – 1,01% la Senat şi 1,06% la Camera Deputaţilor, iar celelalte partide au obţinut mai puţin de 1% din voturi.

Potrivit Agerpres, rezultatele provizorii din judeţul Olt includ voturile din toate cele 380 de secţii de votare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri