Caută
Close this search box.

Opinia unui psiholog despre rezultatul alegerilor: „Au o cauză clară”

Psihologul Daniel Moiș afirmă, referindu-se la scrutinul de duminică, că rezultatele voturilor au o cauză clară: „acea cauză se cheamă UMILIRE!”.

Psihologul subliniază că „nimic nu e mai rău decât să îți UMILEȘTI alegătorii. Caz în care ei vor face TOT POSIBILUL SĂ SE RĂZBUNE”.
„În cel mai bun caz, ei vor REFUZA să mai meargă la vot.
Sau vor vota ostentativ cu ORICE ADVERSAR al tău!
Și cine te poate umili mai tare decât cel aflat la putere?
Cu restricțiile Covid-19 suntem, unii dintre noi, de acord. Înțelegem că sunt impuse de alții, că sunt necesare, sau că nu avem de ales.
Dar să IMPUI declarațiile alea INUTILE, care nu au absolut nimic de-a face cu PROTECȚIA POPULAȚIEI?
Dar să impui oamenilor să NU IASĂ DIN CASE în intervalul 23-6 dimineața?
Dar să amendezi bătrânii care nu au completat corect declarațiile, de parcă ar fi niște infractori care nu iau măsuri pentru prevenirea pandemiei?
Să impui o mască OBLIGATORIE, și după LUNI de zile să spui că e neconformă și că de fapt NU PROTEJEAZĂ?
Ce noroc că românul e OBIȘNUIT CU UMILINȚA. Și că în ciuda UMILIRII SALE prin restricții LIPSITE DE SENS, el tot merge să te voteze pe tine, marele conducător. Sau partidul tău.
Sigur că 68% din români au ieșit deja din poziția de VICTIMĂ, și REFUZĂ să mai fie VICTIMELE unor conducători cu apucături dictatoriale.
Au mai rămas cam jumătate din cei 32% în starea de VICTIMĂ. Că alți 16% au votat ÎMPOTRIVA actualei puteri, indiferent de ce ALTCEVA au ales.
Stăm bine dacă din 100% victime am ajuns la DOAR 16% suferinzi de sindromul Stockholm. Oameni care VOR să fie în continuare UMILIȚI. Și vor linge mâna care îi pedepsește fără motiv”, mai spune Daniel Moiș pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri