Caută
Close this search box.

Președintele Senatului a solicitat verificarea modelului de mască purtat de Diana Șoșoacă: ”Legea este pentru toată lumea”

Şoşoacă

Președintele Senatului, Anca Dragu, a precizat, la Digi 24, că a solicitat ca masca purtată de Diana Șoșoacă să fie verificată. Senatoarea Diana Șoșoacă a purtat o mască din plastic transparent, după ce autoritățile sanitare au stabilit că adeverința cu care invoca scutirea de mască este neconformă.

”Până la urmă, doamna senator Șoșoacă a venit cu o mască transparentă de plastic și am văzut că mai mulți parlamentari de la grupul AUR au acest tip de mască.”

”Am cerut o analiză la comisia de specialitate și la Direcția de Sănătate Publică și vom avea punctul lor final de vedere săptămâna viitoare. Vom vedea dacă tipul de mască purtat de doamna Șoșoacă este conform, dacă actele depuse de doamna senator sunt în regulă, astfel încât să avem un instrument clar, o analiză completă și corectă.”, a spus Anca Dragu, la Digi 24.

Întrebată dacă parlamentarii care nu poartă mască la ședințele din Parlament ar trebui amendați, aceasta a răspuns: ”Legea este pentru toată lumea”

”Cred că trebuie să ne uităm la încrederea oamenilor în Parlament, care este undeva sub 10%. Oamenii nu au încredere în Parlament pentru că parlamentarii nu respectă legile pe care ei le dau.”

”Mă voi asigura ca legea va fi aplicată. Deja am avut discuții și le-am spus celor pe care i-am văzut fără mască, că trebuie să ne respectăm unii pe alții.

Vom aplica toate măsurile care s-ar aplica oricărui cetățean. Parlamentarul nu trebuie să aibă un statut privilegiat”, a mai precizat Anca Dragu.

Diana Șoșoacă (AUR) e președinta Comisiei pentru abuzuri din Senat

Partidele parlamentare şi-au împărţit comisiile din Parlament. Una dintre cele mai exotice prezenţe din Legislativ, senatoarea AUR Diana Şoşoacă, va fi preşedintele Comisiei pentru Abuzuri din camera superioară a Parlamentului, informează B1 TV.

Avocata Diana Șoșoacă (AUR) e noua președintă a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat. De asemenea, fostul lider al Coaliţiei pentru Familie, copreşedintele AUR Claudiu Târziu, va fi liderul Comisiei pentru comunităţile de români din afara țării. Acestea sunt singurele comisii pe care le deţin cei de la AUR, lucru care l-a enervat pe preşedintele formaţiunii.

„Este normal ca toate comisiile importante, care vizează românii, să ajungă şi la parlamentarii AUR. Dacă ei vor considera că nu merităm şi ne lasă nişte comisii pe care le-au înfiinţat acum în bătaie de joc, nu vom achiesa în a prelua preşedinţia acelor comisii”, a declarat Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri