Caută
Close this search box.

Primarul Clotilde Armand, plângeri penale împotriva Romprest: „Dacă Mafia gunoaielor a ales să ne distrugă acest Crăciun, le transmit că au ales foarte prost”

clotilde armand

Scandalul gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei continuă și de sărbători. Chiar de Crăciun, locuitorii sunt din nou înconjurați pe stradă de mormane de gunoaie, din cauza refuzului Romprest de a le ridica. Primarul Clotilde Armand a anunțat joi că va depune plângeri penale la Parchet și va începe procedura pentru rezilierea contractului Primăriei cu Romprest.

Primarul Sectorului 1 al Capitalei anunță acest lucru într-o postare pe pagina de Facebook după ce a apelat la o lată firmă de salubrizare. Clotilde Armand susține că firma respectivă ar fi fost sabotată de Romprest, care ar fi adus gunoaie exact în zonele unde se făcea curat.

„Eu n-am stat să mă milogesc de acest operator să-și respecte contractul și am început o acțiune de ridicare a gunoiului stradal cu o altă firmă de salubrizare. Și ce credeți? Firma respectivă ridică gunoiul iar operatorul de servicii de salubrizare care nu-și respectă contractul aruncă în urma lor alt gunoi. Cu alte cuvinte: acolo unde noi strângem vin alții și aruncă în urma noastră gunoiul. Au început să amenințe și muncitorii. Eu nu sunt deloc impresionată de aceste practici și voi depune la parchet plângeri penale împotriva prestatorului de servicii de salubrizare.

Apoi, voi înainta către Ministerul Mediului o plângere de ridicarea licenței pentru prestatorul șantajist. De asemenea, am început procedurilor de reziliere a contractului de salubrizare cu acesta. Dacă Mafia gunoaielor a ales să ne distrugă acest Craciun eu le transmit că au ales foarte prost”, a transmis joi Clotilde Armand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri