Caută
Close this search box.

Rafila dă MEREU lecții de protecție, însă s-a infectat. Apoi îl atacă în forță pe Tătaru, care nici nu are Covid și nici nu a stat în birou să comenteze!

Medicul Alexandru Rafila, care este propunerea PSD pentru funcţia de premier, l-a criticat în termeni duri pe Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, pe care l-a acuzat că „a pierdut controlul în ce priveşte pandemia”, avertizând că evoluţia cazurilor de infecţie cu COVID „nu e favorabilă”.

Alexandru Rafila îl acuză pe Nelu Tătaru că nu a întărit sistemul de sănătate în timpul pandemiei de COVID-19. De asemenea, medicul propus de PSD pentru propunerea de premier a afirmat că România „a ajuns la un platou şi numărul testărilor, în loc să crească, a început să scadă”.

„În ultimele două luni, Guvernul liberal a pierdut controlul în ce privește pandemia. Sistemul de îngrijire a pacienților, secțiile ATI, spitalele COVID, sunt suprasolicitate. Colegi de-ai mei din țară au arătat că evoluția cazurilor nu e favorabilă.

Am ajuns la platou și numărul testărilor, în loc să crească, a început să scadă. Și lucrul ăsta a dus la scăderea numărului de cazuri raportate”, a declarat dr. Alexandru Rafila, la Digi24.

Alexandru Rafila: „Trebuie să întărești sistemul de sănătate publică, ca să întrerupi transmiterea”
„Eu cu Tătaru am interacționat puțin în ultimele 6 luni. El nu a înțeles un lucru de bază: ca să poți să controlezi lucrurile, trebuie să întărești sistemul de sănătate publică, ca să întrerupi transmiterea. Și lucrul ăsta, din păcate, nu s-a întâmplat în România.

Comisia tehnică nu s-a întrunit de 3 luni de zile. Ministrul nu trebuie să meargă în vizite de lucru, ci să pună în funcțiune un mecanism care să ducă la rezolvarea acestor probleme”, a declarat Alexandru Rafila, care a deschis lista PSD la Camera Deputaţilor în Bucureşti la alegerile parlamentare.

Rafila: „Ocuparea spitalelor este la refuz în ţară. S-a cam pierdut controlul”
„Nu putem avea 7000 de cazuri la nivel național din care 2.000 în București. Avem 2.000 în București pentru că se testează. Şi în ţară situaţia e similară. Eu cred că s-a cam pierdut controlul. Ocuparea spitalelor este la refuz în ţară. Nu mai este niciun pat liber. Întreaga capacitate de ATI este ocupată”, a declarat Alexandru Rafila la Antena 3.

Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, are coronavirus. Medicul spune că respectat toate măsurile de distanţare socială şi a purtat mască, iar singura problemă a fost legată de contactul cu un coleg. Copilul deputatului PSD şi cel al colegului care era confirmat cu coronavirus s-ar fi jucat împreună.

Ați văzut cât de responsabil și de atent a fost domnul Rafila? Ar trebui să-l felicităm pentru că a făcut Covid, dar, nu-i așa?, el s-a protejat foarte bine.

Interesant e că omul care se vrea prim-ministru e bolnav de Covid, deși dăț lecții tuturor … cum să scape de Covid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri