Caută
Close this search box.

Simona Halep dezvăluie că are patru hernii şi că e cumplit

simona halep

Simona Halep a ajuns una dintre cele mai importante jucătoare de tenis din circuitul mondial, dar ascensiunea profesională a necesitat multe sacrificii.

A doua clasată în circuitul WTA a anunțat că, de-a lungul carierei, s-a confruntat cu multe momente în care durerile au fost aproape imposibil de suportat. De asemenea, Simona Halep a dezvăluit că a început să se confrunte cu probleme la spate încă de la 17 ani, informează DigiSport.

Simona Halep, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă

”Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant.

E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat. Permanent avem o durere, e greu”, a spus Simona Halep la ProTV.

Halep a încheiat sezonul 2020 – în care a cucerit trei trofee, Dubai, Praga și Roma – pe locul doi WTA şi pregătește acum startul următorului an competițional.

Cel mai probabil, sportiva din România va începe sezonul în Australia, cu un turneu premergător Grand Slam-ului de la Melbourne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri