Caută
Close this search box.

Şoşoacă: „Închideţi televizoarele, nu luaţi în considerare articolele de presă”

Şoşoacă

Noul senator Diana Iovanovici Şoşoacă îi îndeamnă pe alegătorii și susţinătorii AUR să nu se mai uite la televizor și să nu mai citească articole de presă, după ce au apărut numeroase dezvăluiri despre modul în care au fost alcătuite listele AUR și despre declarațiile siderante legate de pandemie.

„Am primit peste 10.000 de mesaje, care prezintă îngrijorare cu privire la atacurile din partea presei și a televiziunilor.

Vreau să vă rog ceva. Închideți televizoarele, nu mai luați în considerare articolele defăimătoare din toate ziarele online.

Câinii latră, caravana trece. Și voi sunteți victimele acestor trădători de țară, altfel nu poți să-i numești. Este uimitor cât de mulți trădători naționali sunt cei care atacă AUR. Este inadmisibil să cădem pradă acestor trădători”, a spus Şoşoacă.

„Acum este un atac concentrat împotrva fiecărui membru AUR care a reușit să între în Parlament. Toată presa începe să atace, pe principiul divide et impera.

Nu mai luați în considerare interpretări ale presei, care, pentru că unul sau altul spun niște fraze la televizor, poți să faci greșeli de exprimare sau spui altceva decât ai gândit, interpretează astfel încât să creeze un război în interiorul partidului. În AUR nu există nici un război, nu există nici o trădare.

Evident că la TV au dat știri cu părți scoase din context din ce am spus eu. Uitați-vă cum suntem acuzați de tot felul de lucuri pe care nu le-am zis. Nu mai luați în considerare aceste atacuri mişeleşti la adresa partidului”, a adăugat Şoşoacă.

Şoşoacă a declarat marți că numărul de infectări cu coronavirus a crescut din cauza celor care poartă masca de protecție.

„Este normal, pentru că nu mai avem oxigen și atunci toate bacteriile și virușii pe care noi le expectorăm în masca îi reintegrăm în plămâni”, a susținut Şoşoacă.

„Masca nu trebuie să fie obligatorie. Cine dorește să și-o pună pe față poate să-și pună și 10, nu are decât, dar nu trebuie să fie obligatorie. Aici mă delimitez de toate celelalte opinii ale celor care mă înconjoară.

Masca nu trebuie să fie obligatorie, nu pentru că am eu o problemă, ci pentru că există cercetări științifice cu privire la efectele negative pe care le provoacă purtatul măștii timp îndelungat.

Mai ales că, după ce s-a instituit această a obligativității purtării măștii în toate spațiile, numărul de infectări a crescut. Este normal, pentru că nu mai avem oxigen și atunci toate bacteriile și virușii pe care noi le expectorăm, le respirăm în mască, noi, după ce tragem aer în piep, le reintegrăm împreună cu alte bacterii și alți viruși, deci vă dați seama ce infecții se pot provoca în plămâni”, a spus Şoşoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri