Caută
Close this search box.

Şoşoacă vrea să-l aducă pe Raed Arafat in fata Comisiei de Abuzuri a Senatului

Şoşoacă

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă, proaspăt numită președinte al Comisiei pentru Abuzuri a Senatului, a anunțat că îl va chema la audieri pe Raed Arafat. „Este foarte grav ce s-a întâmplat anul ăsta”, a spus Şoşoacă.

„Ce probleme aveți, îndreptați-le către Comisia de abuzuri. Trimiteți-le prin mail, prin scrisori. Am dreptul să fac anchete, avem dreptul să chemăm, să punem întrebări persoanelor pe care noi le considerăm răspunzătoare sau ca factori de decizie.

Așteptăm să punem întrebări domnului Raed Arafat, pentru că ceea ce s-a întâmplat anul ăsta este foarte grav”, a spus Şoşoacă, într-un live pe Facebook. Şoşoacă l-a acuzat deseori pe Arafat de abuzuri, încălcarea drepturilor omului și de instaurarea dictaturii medicale.

Şoşoacă a mai spus, în urmă cu mai puțin de o lună, că Arafat dorește „să distrugă creștinătatea”. Ea crede că, din noua sa funcție, va avea o influență similară cu cea a Avocatului Poporului.

„Trimiteți problemele din închisori, avem foarte mult de muncă. Putem să facem ordine, este o funcție gen Avocatul Poporului.

Funcția îmi vine ca o mănușă, pentru toată lupta pe care am dus-o împotriva sistemului abuziv. (…) Va trebui să facem dreptate și pentru avocați, să nu se mai intâmple ce s-a întâmplat până acum”, a mai spus Şoşoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri