Unitățile medicale din Slatina și Caracal au primit noi containere încălzite care să înlocuiască corturile folosite până acum pentru triajul pacienților.

În plus, doi medici rezidenți din Craiova vor fi detașați la Spitalul Județean din Slatina, iar 30 de studenți vor face voluntariat la unitățile sanitare din județ.

Spitalele din Slatina și Caracal, implicate în lupta impotriva Covid 19, au primit noi containere, dotate cu paturi si încălzite. Acestea vor înlocui, pe timpul anotimpului rece, cunoscutele corturi din curtea unităților sanitare.

Doi rezidenți vor veni, pentru șase luni, în sprijinul medicilor de la Spitalul Județean de Urgență din Slatina. Aici, dar și la spitalele din Caracal și Balș vor ajunge, în perioada următoare, și zeci de studenți mediciniști de la Craiova care au optat să facă voluntariat.

În ultima perioadă, în spitalele din Olt, aproape toate locurile au fost ocupate. De multe ori, pentru pacienții care nu prezentau forme grave a fost nevoie de suplimentarea temporară a locurilor.

98 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here