Caută
Close this search box.

Surpriză majoră la alegerile parlamentare. „Se naște un nou partid”

Alegerile parlamentare 2020 va oferi mari surprize, anunță Marius Pieleanu. Conform analistului politic, zona rurală are o slabă participare la alegeri.

Marius Pieleanu, directorul Avangarde, a anticipat o mare surpriză la alegerile parlamentare care se desfășoară în cursul zilei de duminică. „Astăzi se naşte un nou partid. Nu avem siguranţa că el va fi reprezentat în Parlament, dar este un partid conservator creştin şi care adună dacă vreţi rezidual oameni care sunt nemulţumiţi de actuala elită politică”, a afirmat Pieleanu.

„Ceea ce ştim cu siguranţă este că din punct de vedere al comportamentului electoral, paradigma zilei nu s-a schimbat faţă de alegerile de acum două luni. Au participat ca structură demografică aceleaşi persoane. Peste 60% din electoratul care a venit la vot este alcătuit din persoane active. Avem o slabă participare a zonei rurale. Avem o mai slabă participare a femeilor în raport cu bărbaţii şi avem o consistenţă a participanţilor cu studii superioare. Este surprinzător că în prima parte a zilei, persoanele cu studii superioare au venit la vot”, a mai explicat Pieleanu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri