Caută
Close this search box.

Tatăl Luzei Melencu a murit. Claudiu Melencu a fost găsit fără viaţă, în casă, în seara dinaintea zilei de naştere a Luizei

Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, una dintre tinerele pe care le-ar fi ucis Gheroghe Dincă, a murit marţi seară. El avea deja probleme de sănătate, care s-ar fi agravat după dispariţia şi apoi moartea violentă a fiicei sale. Pe 2 decembrie, Luiza ar fi împlinit 20 de ani.

Apropiaţii spun că tatăl Luizei nu s-ar fi oprit niciodată din căutarea tinerei, încercând să o găsească până şi în alte ţări.

Ionelia Roxana Melencu, sora Luizei, a anunţat pe Facebook decesul lui Claudiu Melencu: „Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta… de ce tati de m-ai lăsat, de ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta. De ce pe tatăl meu?”

Sute de mesaje de condoleanţe au început să curgă pe pagina de socializare, oamenii spunând că durerea bărbatului a fost cu atât mai mare, pentru că nu a apucat să-l vadă pe ucigaşul fiicei sale pedepsit.

De asemenea, apropiaţii spun că bărbatul suferea foarte mult, iar starea de sănătate i s-a agravat, după ce anchetatorii au anunţat ce s-a întâmplat cu fiica sa, Luiza Melencu.

„Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui”, spun apropiaţii bărbatului, citaţi de Adevărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri