Caută
Close this search box.

Uluitor, George Simion: ”Ţara asta merge mai bine neguvernată!”

george simion

Liderul AUR, George Simion, a comentat felul în care s-au desfășurat consultările de luni de la Cotroceni. ”Ţara asta merge mai bine neguvernată”, a spus George Simion, copreşedintele Alianței pentru Unirea Românilor.

George Simion a declarat, luni seara, în exclusivitate la Antena 3, că preşedintele Klaus Iohannis nu are interes să numească un premier.

”Ţara asta merge mai bine neguvernată. Mai bine să rămână aşa, neguvernată!”

”Se pare că nu există un interes prea mare, nici din partea preşedintelui, nici din partea celorlalte formaţiuni, să avem pe 21, 22, să intrăm în Sărbători cu prim-ministru, cu Guvern. Dar, de fapt, de ce i-ar interesa, până la urma şi la urmă, că ţara asta merge mai bine neguvernată. Mai bine să rămână aşa, neguvernată, decât în felul în care a fost guvernată, în ultimii 30 de ani.

”Pentru ce a fost tot bâlciul ăsta, cu bilețele, cu pseudoconsultări, pentru ce?”

Cine a mai auzit de aşa ceva, pentru ce a fost tot bâlciul ăsta, cu bilețele, cu pseudoconsultări, pentru ce? Pentru bătălia lor pentru ciolan. Eu sunt de o săptămână în postura de parlamentar al României, o să îmi iau mandatul săptămâna care vine, dar nu mi se pare normal așa ceva. Ce văd în această clasă politică de o săptămână de zile, fiind în interiorul ei, mi se pare strigător la cer.

Ce cadou a primit Klaus Iohannis din partea delegaţiei AUR

De asemenea, membrii AUR i-a făcut un cadou președintelui Klaus Iohannis, luni, la consultările politice care au avut loc la Palatul Cotroceni.

Aceșta i-au dăruit președintelui o hartă a României Mari, ”o hartă a vegetației din timpul României mari, care era foarte verde”.

Memebrii AUR care au fost prezenţi la consultările de la Palatul Cotroceni spun că au făcut acest lucru din ”condescendență instituțională”.

După consultări, George Simion a recitat din poezia lui Octavian Goga

”Doar-abia o clipă le-a ţinut divanul,
Cu mândria-i rece mut sta suveranul,
Şi-a-nţeles degrabă Neagoe, sărmanul,
C-a pierdut domnia neamul Basarab…”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri