Caută
Close this search box.

Un bebeluş s-a născut acasă, pe baza indicaţiilor telefonice

bebeluş

O tânără de doar 21 de ani a adus pe lume cel de-al patrulea bebeluş al său acasă, iar sarcina sa nu a fost urmărită de nici un medic.

Medicii atrag atenţia că naşterile premature, şi în afara spitalului, sunt un fapt des întâlnit în luna decembrie, înainte de sărbători, deoarece gravidele vor să pregătească gospodăria şi fac exces de efort fizic declanşând naşterea mai repede.

Deşi la final de an 2020, unele botoşănence continuă să îi uimească pe medici prin nepăsarea cu care îşi tratează bebeluşii, încă dinainte ca aceştia să vină pe lume, informează Monitorul de Botoşani.

O tânără, în vârstă de doar 21 de ani, din judeţul Botoşani, a ajuns în weekend la Maternitate împreună cu bebeluşul său, după ce a dat naştere acasă, asistată doar de membrii familiei.

Femeia a fost preluată cu o ambulanţă cu tot cu nou născut, un băieţel de 2190 de grame, care, în ciuda condiţiilor în care a venit pe lume, a ajuns la spital în stare bună. Mai mult, sarcina nu era observată de niciun medic specialist, femeia nefiind în evidenţe, din acest motiv, deşi era la al patrulea copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri