Caută
Close this search box.

Un poliţist s-a urcat băut la volan, a fugit de agenţii rutieri şi s-a baricadat în casă

băut la volan

Un agent de Poliţie din Salonta a fost plasat sub control judiciar, după ce s-a urcat băut la volan, a făcut ture, pe şosele, cu farurile stinse, claxonându-i pe ceilalţi şoferi, a fugit de agenţii rutieri şi s-a baricadat în locuinţă, ca să nu fie dus la analizele de sânge.

Subofiţerul, pe numele său Florin Vida, nu e la prima abatere, fiind sancţionat disciplinar în trecut, după ce a hărţuit sexual două adolescente de 15 ani.

Subofiţerul, fiind beat, s-a urcat la volanul maşinii personale şi a ieşit la o plimbare în oraş, cu farurile stinse şi claxonându-i pe ceilalţi şoferi în trafic.

Comportamentul bizar al şoferului a fost reclamat de un localnic, la 112. “Mi s-a părut suspect, pentru că circula cu farurile stinse şi claxona continuu. Eu l-am văzut din casă şi am sunat la 112”, a povestit bărbatul Bihoreanului.

Şoferul a fost găsit în scurt timp, de poliţiştii rutieri din Salonta, care l-au urmărit în trafic, până când într-un târziu a oprit în faţa casei.

Aici, agentul a coborât din maşină şi s-a baricadat în locuință, refuzând să sufle în etilotest, ori să se lase dus la analize de sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri