Caută
Close this search box.

Un senator acuză: ”Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid”

covid-19

Devenită deja o persoană publică extrem de cunoscută, cea în cauză a publicat sâmbătă seară pe Facebook o filmare live, în care îşi anunţă urmăritorii că are informaţii din mai multe surse conform cărora ar urma să fie victima unui complot.

Senatorul AUR  a uimit din nou după ce a anunțat într-un live pe Facebook că viața ei este în pericol.

Astfel, avocata Diana Șoșoacă, proaspăt senator al Alianței pentru Unirea Românilor, susține că a primit informaţii potrivit cărora se dorește internarea ei cu forța în spital. Cinci persoane ar fi avertizat-o.

„Dacă veţi auzi că sunt internată în spital de covid, este o minciună. Se pregăteşte internarea mea, nu ştiu cum, vor fi în stare de orice”, a transmis Şoşoacă.

Diana Șoșoacă: „În spital nu mă voi interna şi nici nu accept”

Diana Şoşoacă s-a dovedit până acum o persoană incomodă. Senatoarea AUR a fost criticată din toate direcțiile pentru afirmațiile și comportamentul ei.

Aceasta a fost printre persoanele vocale care s-au declarat împotriva purtării măştii și nu a respectat regulile de siguranţă sanitară nici la consultările de la Cotroceni.

„Cinci persoane, din cinci direcţii diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregateşte infectarea mea şi a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARSCOV-2, dar nu va fi SARSCOV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri