Caută
Close this search box.

Un senator AUR dormea în Parlament. „Eram în poziţia vishuddha chakra, activează conexiuni mintale speciale”

senator aur

Sculptorul Mircea Dăneasă, senator AUR de Suceava, ar fi fost surprins dormind în Parlamentul României, chiar în prima săptămână de mandat. Într-o imagine publicată de presa locală se vede că parlamentarul stă cu ochii închişi, bărbia în piept. Senatorul nu purta masca de protecţie.

Senatorul AUR Mircea Dăneasă ar fi fost surprins dormind pe un scaun în timpul unei şedinţe parlamentare.

Imaginea a fost publicată de site-ul stirisuceava.net. În fotografie se observă că parlamentarul stă inert, cu ochii închişi, în timp ce masca din material plastic transparent îi era căzută. Nu-i mai acoperea nici nasul şi nici gura.

Contactat de reporterul „Adevărul”, parlamentarul a explicat că nu dormea, ci că se afla într-o poziţie care îi stimula creativitatea. În plus, el nu se afla la Senat, ci la Camera Deputaţilor atunci când a fost fotografiat.

„Acolo este Camera Deputaţilor. Eu eram lângă un deputat AUR şi poziţia aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte . Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie.

Contextul: eram în Camera Deputaţilor, cu o seară înainte de ultima zi parlamentară, când s-au votat comisiile de interpelare a miniştrilor.  Şedinţa s-a terminat pe la două noaptea.

Grupul parlamentar de deputaţi AUR a părăsit sala în semn de protest, era noapte târziu. La noi, la Senat, se terminase activitatea şi noi nu am protestat, am stat până la sfârşit.

M-am dus apoi în Camera Deputaţilor să văd care este atmosfera. Ca să îmi dau seama pe cont propriu de ce au plecat. Am stat mult acolo. Eram obosit, dar nu îmi era somn. Mă incitaseră războaiele acelea feroce şi voiam să văd cum se concluzionează.

S-au concluzionat că cei care aveau majoritatea au făcut cum au vrut. Nu dormeam acolo. Îmi pregăteam nişte idei pentru a doua zi la interpelare. Aveam interpelare la comisia Buget-Finanţe-Bănci şi mă gândeam dacă este oportun să pun întrebări negative sau să fac o interpelare pozitivă şi mi-am construit două direcţii cu fraze adecvate. Asta mi-a prins bine”, a declarat parlamentarul.

El a recunoscut că nu poartă tot timpul masca de protecţie impotriva SARS-CoV-2 şi a explicat de ce.

„Atât timp cât eu apreciez că în faţă, în spate, lateral, stânga, dreapta nu este risc să contaminez pe cineva sau să fiu contaminat, consider că purtarea măştii este o idioţenie”, a spus sursa citată. Senatorul în vârstă de 65 de ani se află la primul mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri