Caută
Close this search box.

Vasile Dâncu, despre propunerea liberalilor pentru funcţia de premier: Nominalizarea lui Cîțu, o ”propunere de etapă”

vasile dîncu

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dâncu, este de părere că propunerea liberalilor pentru funcţia de prim-ministru – Florin Cîţu reprezintă de fapt o propunere „de etapă”.

Eu nu cred că este o propunere serioasă. Cred că este mai degrabă o tehnologie politică, cum aş putea să spun, adică este o propunere de etapă în aşteptarea unor alte mişcări, este o mişcare de acoperire a adevăratei propuneri. (…) Nu cred că va ajunge la votul din Parlament, mai este mult până atunci„, a declarat Dâncu, miercuri seara, la Digi 24.

Este posibil ca propunerea Florin Cîţu să fie una care „să arate doar că şi PNL are o opţiune”.

Se simulează mai degrabă diversitatea. Domnul Cîţu (…) este înainte un foarte bun analist, dar acum a continuat să comunice pe Facebook, de exemplu, cele mai multe dintre măsurile sale executive, deci a rămas la calitatea de analist. Nu a vrut să meargă în Parlament atunci când era chemat, a intrat mai degrabă în polemică cu Parlamentul şi cu Opoziţia, deci s-a ocupat mai degrabă comunicaţional. Nu are rezultate bune, rezultatele economice sunt foarte proaste în această perioadă şi să nu uităm un lucru – atunci când devii premier sau candidat la premier ţi se aduc aminte şi lucrurile din biografie, să nu uităm că are un atac speculativ la adresa leului, dacă nu mă înşel, prin 2008 şi care nu ştiu dacă nu va cântări, de asemenea, în imaginea publică a unuia care vrea să fie premier”, a arătat Dâncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri